Goedkoop MP3 muziek downloaden: waar en hoe.HotMP3download.com

Beoordeling: ster5


Dit is zonder twijfel één van de best beschikbare download sites en met miljoenen gebruikers wereldwijd tevens één van de meest populaire. De site heeft een grote collectie MP3 muziek en een snelle en goede helpdesk. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke site, ideaal voor zowel beginner als gevorderde gebruiker.

HotMP3download werkt met een maandelijkse bijdrage van 0.99$ voor ongelimiteerde toegang bij een 2-jarig abonnement. Voor een jaarabonnement betaal je 1.59$ per maand. Betaling is met creditcard via een beveiligde verbinding. Er zijn geen bijkomende download toeslagen en je hebt onbeperkt toegang en geen download limieten. De site ziet er eenvoudig uit maar is snel en makkelijk in gebruik. Alle liedjes en albums op onze lijst (met zeer uiteenlopende muziekstijlen) waren snel te vinden en downloaden. Ook onbekende muziek konden we zonder moeite vinden. Er is een zeer ruime keus - van rock en dance tot jazz en klassieke muziek. De zoekmogelijkheden zijn goed: er is te zoeken op Artiest, Genre, Albumtitel en Nummer. Verder biedt HotMP3download ook een groot aantal films en games ter download aan voor de liefhebber.

De download snelheid is hoog: een heel album met 12 liedjes was in minder dan 10 minuten binnen gehaald.

Verder biedt deze site gratis software om de MP3 muziek op CD te branden en een gratis desktop MP3 speler en movie-player. Bekijk eerst eens de demo (op de homepage) voor je lid wordt.

Site is spyware, pop-up en virus-vrij.


Preview

mp3downloadhq


Overzicht

Prijs 0.99$ per maand (2-jarig abb.)
Soorten filesmuziek, film, games, software
FormatenMP3/WMA/Quicktime
Operating S.Windows 98/ME/2000/XP & Mac