Goedkoop MP3 muziek downloaden: waar en hoe.MP3Advance.com

Beoordeling: ster5


De lage prijs is wat meteen opvalt bij deze site. Voor slechts 0.75$ per maand bij een 2-jarig abonnement krijg je toegang tot een grote collectie bestanden. Als je ook films wilt downloaden op DVD-kwaliteit betaal je bij je lidmaatschap eenmalig 5 dollar extra. In totaal heb je dan een zogenaamde ´flat-fee´ betaalt wat betekent dat er geen bijkomende kosten zijn. Je hebt een onbeperkte toegang tot de collectie met MP3´s, films, games en andere software.

De site ziet er goed verzorgd uit en de technische support is redelijk snel en goed. Je krijgt toegang tot veel download en CD-brand software. In het begin is het wat moeilijk om daarin je weg te vinden. Dat is meteen het enige echt negatieve punt aan deze site: af en toe is het even zoeken omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Toch was ons al snel duidelijk welke software waarvoor dient en wat echt handig is om te gebruiken. Als je er niet uitkomt: er zijn handleidingen en eventueel kun je de hulp inroepen van de helpdesk. Voor je lidmaatschap krijg je in ieder geval de beschikking over verschillende MP3 spelers, een virus scanner, een pop-up blocker en een download accelerator.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de beschikbaarheid van de bestanden. Als je van plan ben grote volumes bestanden te downloaden voor weinig geld dan is deze site een echte aanrader.

Site is spyware, pop-up en virus-vrij.


Preview

mp3downloadhq


Overzicht

Prijs 0.75$ per maand (2-jarig abb.)
Soorten filesmuziek, film, games, software
FormatenMP3/WMA/Quicktime
Operating S.Windows 98/2000/ME/XP & Mac