Goedkoop MP3 muziek downloaden: waar en hoe.FileSharingCenter.com

Beoordeling: ster4


Miljoenen mensen downloaden files met FileSharingCenter. De hoofdpagina van deze site geeft niet veel informatie over wat er te vinden is en welke software wordt bijgeleverd. Het ledengedeelte van de site is echter groot en gebruikersvriendelijk. Deze site is eigendom en wordt gehost vanuit Zuid-Amerika. Daarom niet minder betrouwbaar want wat speurwerk leverde op dat de site 100% legaal is en professioneel wordt gemanaged.

Niet alle software van deze site is zomaar eenvoudig te gebruiken door de onervaren computergebruiker. De helpdesk claimt echter 24 uur per dag beschikbaar te zijn. We moesten even op de antwoorden op wat technische vragen wachten maar uiteindelijk waren de antwoorden naar tevredenheid.

Ook beweert FilesharingCenter over een bestand van meer dan 90.000.000 liedjes en films te beschikken. Of het er echt zoveel zijn is moeilijk te controleren, maar we konden wel de door ons gewenste muziek zonder veel moeite vinden. Ook minder bekende muziek en films zitten in het bestand, in verschillende genres. De downloadsnelheid was prima: met onze ADSL-verbinding hadden we een film in enkele uren binnen.

Vooral als je wat meer ervaren bent en op zoek bent naar een download site met een grote collectie is deze site een aanrader.

Site is spyware, pop-up en virus-vrij.


Preview

mp3downloadhq


Overzicht

Prijs 0.99$ per maand (2-jarig abb.)
Soorten filesmuziek, film, games, software
FormatenMP3/WMA/Quicktime
Operating S.Windows 98/ME/2000/XP